2017-11-20 07:05:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Minden sikerül, nem látszik akadály

Napi horoszkóp november 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19 
A Hold együtt áll a Merkúrral a Nyilas jegyében. Most tényleg aktív lesz, mindent precízen és akkurátusan tud elvégezni. Eközben sokan segítenek önnek. Talán túlságosan is lelkes lesz egy ügyben, vigyázzon arra, nehogy elaprózza magát. Az este laza lesz.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Jupiter áll az önnel szemben lévő jegyben, a Vénusz társaságában, így a hétfő fantasztikusan kezdődik. Szerelmi esélyei megsokszorozódnak, csodálatos kisugárzása van. A Hold a Nyilas jegyében áll. Mások pénzével többet kell foglalkoznia. Munkáival jól halad előre, és a közérzete is kitűnő.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
A Hold a Nyilas jegyében áll együtt a Merkúrral. Jobb lenne, ha a fontos döntésekkel és a találkozókkal még várna egy kicsit. A Neptunusz még képes az ön szemébe egy kis homokot szórni, vagyis könnyen csapdába ejthetik ravasz emberek.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22. 
A Vénusz és a Jupiter még mindig kellemesen fényszögelik az ön jegyét, és megkönnyítik az ön számára azt, hogy másokkal kapcsolatba lépjen. Hivatásában is előbbre tud lépni. Jobban érdeklik majd az új dolgok. Kitűnő újítási javaslatai lesznek.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold a Nyilas jegyében áll. Jobb lenne, ha előbb godolkodna, csak aztán cselekedne… Különösen a pénzügyekre kellene jobban figyelnie, bár a zsugoriság sem előnyös tulajdonság.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
A hét fantasztikusan kezdődik. Most minden munkáját kitűnően végzi el, főleg, ha tartja magát az előírásokhoz. Legyen olyan pontos és szakszerű, amennyire csak lehet. Szerezzen plusz pontokat a főnökeinél!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22. 
A Hold a Nyilas jegyében áll együtt a Merkúrral. Nem mondhatni, hogy türelmes lesz ez a nap, nem is tesz lehetővé lendületes startot erre a hétre. Inkább minden elhúzódik, és még a megszokott rutinmunkák is nehézséget okoznak.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Olyan célkitűzése van, amihez a színfalak mögött kell ténykednie, jó viszonyt kell kialakítania környezetével. Figyeljen az apró jelekre, elszólásokra is. Nyitott szemmel járva rátalálhat az igazságra.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
A Hold és a Merkúr együtt állnak a Nyilas jegyében. Jól kezdődik a hét. Minden sikerül, nem látszik akadály. Meg tudja őrizni a józanságát, bár ma nem igazán lesz szüksége erre. Ha döntések előtt áll, akkor kérjen gondolkodási időt, és aludjon rá egyet.
 

Bak: XII. 22. - I. 19. 
A Vénusz és a Plútó kellemes fényszögben áll egymással. Ez az óriási szerelmi konstelláció egyszerűen jó hangulatot csinál. Ma könnyebben tud flörtölni, és a legjobb esélyei lesznek szerelmi téren. Sok terve lesz, és mindennek azonnal neki is tud látni, frissnek érzi magát.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18. 
A Hold a Nyilas jegyében áll. Lehet, hogy nem tud önnek sokat segíteni, viszont nem is akadályozza semmiben. A nap különösebb események nélkül zajlik le. Szabadon kibontakozhat, és néhány dolgot még gyorsabban is előre tud vinni, mint ahogy tervezte.
 

Halak: II. 19. - III. 20.
A hét csodálatosan kezdődik. A Vénusz és a Jupiter a Skorpió jegyében állnak. Ez a legjobb időszak, ha ön még a párkereső fázisában van. Könnyen lehet, hogy szokatlan módon új ismeretségre tesz szert, például vásárlás közben, vagy egy orvosi rendelő várószobájában. Ám az is lehet, hogy egy régi barátságból lesz szerelem.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: